Populärt i Malmö

31
Mar Mar
Taste Events

Ny öl- & whiskyfestival i Stockholm med fokus på livsnjutning


Ny mötesplats för Stockholms livsnjutare
Våren 2017 är det premiär för Stockholm Malt, Mat & Destillat – ett event för alla livsnjutare som är intresserade av öl och destillat i kombination med god mat.

– Det finns en stor efterfrågan på en festival med fokus på kvalitet, kunskap och njutning, säger projektledare Björn Lindell på Taste Events.
Stockholm Malt, Mat & Destillat har premiär den 31 mars-1 april 2017 och ska sedan bli ett årligen återkommande event. Mikrobryggerier, importörer, producenter och krögare samlas på Stockholmsmässan i Älvsjö för att ge besökarna en unik smakupplevelse.
– Det finns en stor efterfrågan, hos både utställare och publik, på en ny typ av festival i Stockholmsregionen. Därför erbjuder vi nu en festival där ledorden är kvalitet, kunskap och njutning, säger Björn Lindell på Taste Events.
Mat och dryck i kombination
Stockholm Malt, Mat & Destillat har fokus på förkovran och njutning av mat och dryck. Ordet destillat rymmer inte bara whisky utan även andra alkoholhaltiga drycker som gin, vodka, snaps och rom.
Att det handlar om mat och dryck i kombination är ett koncept som arrangören värnar om.
– Det kommer att vara mycket tydligt. Vi erbjuder ett rikt matutbud och många menyer med provning av mat och dryck tillsammans. Vi vill mer ha känslan av saluhall än nattklubb, poängterar Björn Lindell.
Stämningsfull miljö
Taste Events satsar också på att skapa en stämningsfull, mer exklusiv miljö.
– Tänk Torvehallerne i Köpenhamn. Vi håller visserligen till i en mässhall, men vi jobbar mycket med tyger och belysning för att skapa atmosfär och ge besökarna en helhetsupplevelse, förklarar projektsäljare Glenn Pålsson.
Arrangören räknar med runt 120 utställare och besökarna kommer även kunna ta del av olika provningar under ledning av kunniga experter.
För mer information – kontakta gärna Björn Lindell på tfn 0708-47 33 98 eller bjorn.lindell@tasteevents.se.

I siffror:

206 st
ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)
1453 st
är intresserade av att gå på detta evenamang(källa: Facebook)

Karta
Evenemangets plats (Taste Events) , Taste Events